Indtast dine oplysninger og vi ringer dig op hurtigst muligt.


Hvad ringes du op omkring?

Hos Call me bliver du mere end bare mobilkunde. Du bliver også en vigtig del af vores arbejde med TAL ORDENTLIGT – dog uden at du skal røre en finger. Vi har nemlig valgt at bruge en stor del af vores marketingbudget på trivselsprojekter i skolen, i sporten, i familien m.m.

Vores kunder har indtil videre gjort det muligt, at:

  • Mere end 580 skoler og 85.000 skoleelever har arbejdet med Min skole – Min ven, som vi har udviklet i samarbejde med Red Barnet.
  • En masse 12-16-årige håndboldspillere har været på MH24 Camps med landsholdsspiller Mikkel Hansen, hvor de har arbejdet med både træning og trivsel.
  • Familier fra hele landet har været på TAL ORDENTLIGT FamilieCamps med vores samarbejdspartner Body Mind Academy, der har bragt ro og overskud tilbage i familiernes travle hverdag.
  • Mere end 10.000 elever i udskolingen har arbejdet seriøst med klassens trivsel i vores filmworkshop TAL ORDENTLIGT Film Studios.

Men det er ikke kun andres trivsel, som optager os. Hos Call me er medarbejderen den vigtigste ressource, og vores interne trivsel er altid i fokus. Det støtter du også op om som Call mekunde.

Hør meget mere om det – og om hvor nemt du bliver en del af Call me og TAL ORDENTLIGT – når vi ringer til dig.

Mange hilsner Call me