Den hårde tone i trafikken udfordrer i den grad Dons humør – men han prøver ikke at lade sig rive med

Se Call me medarbejderen Don Cramon fortælle om sin morgen på vej på arbejde og hvordan han udfordres af hård tone og ingen hensyntagen.

“Jamen det er et helvede, jeg hader at skulle på arbejde frem og tilbage på arbejde, fordi jeg cykler i trafikken, som altid er et helvede. For alle folk hader hinanden i trafikken, cykler hader bilerne, bilerne hader cyklerne, fodgængere hader alle. Alle går ind foran hinanden. Man bliver bare hidsig og irriteret mange gange på vej på arbejde.” Fortæller Don Cramon

 

Som en del af vores nyeste kampagne, ‘Det starter med dig’ (Se med hersætter vi fokus på, hvordan nogle af vores egne medarbejdere oplever, hvordan andre menneskers adfærd og tone påvirker dem og andre i deres hverdag. Med kampagnen ønsker vi at skabe bevidsthed om måden, vi behandler hinanden på, og hvordan vores adfærd og tone smitter af på andre menneskers humør og adfærd.  

“Jeg synes selv det var en stille kommentar i forhold til jeg havde lyst til at sige ’hvad fanden rager det dig din idiot’ eller ’flyt dig dog når jeg ringer, hvad har du gang i’”

Om forfatteren 
monsterid

Amer Salem, Videograf

Jeg er manden bag de mange videoproduktioner hos Call me og jeg er vild med det. Jeg elsker at være en del af en virksomhed, der tør at gøre en forskel, og hvor kulturen og vores mange passionerede samarbejdspartnere som eksempelvis Mikkel Hansen, Body Mind Academy og Red Barnet giver mig friheden til at lave det, jeg elsker, hver dag.