Casper nægter at lade de små ting og dumme situationer ødelægge hans dag – selvom det nogle gange er svært.

Jeg tror, at mange kender fra deres hverdag, de her dumme situationer og ting, der opstår, som kan påvirke ens humør. Før i tiden lod jeg i den grad sådanne situationer påvirke mit humør, fortæller Casper

Hør Casper fortælle om det bevidste valg, han har taget for ikke at lade andres hårde tone og opførsel påvirke hans humør og adfærd.

 

“Men jeg har også taget et aktivt valg om at jeg vil ikke ha det sådan, jeg vil ikke ha at sådanne nogle småting skal kunne påvirke mig og mit humør og kunne påvirke min dag”

Som en del af vores nyeste kampagne, ‘Det starter med dig’ (Se med hersætter vi fokus på, hvordan nogle af vores egne medarbejdere oplever, hvordan andre menneskers adfærd og tone påvirker dem og andre i deres hverdag. Med kampagnen ønsker vi at skabe bevidsthed om måden, vi behandler hinanden på, og hvordan vores adfærd og tone smitter af på andre menneskers humør og adfærd.  

Om forfatteren 
monsterid

Amer Salem, Videograf

Jeg er manden bag de mange videoproduktioner hos Call me og jeg er vild med det. Jeg elsker at være en del af en virksomhed, der tør at gøre en forskel, og hvor kulturen og vores mange passionerede samarbejdspartnere som eksempelvis Mikkel Hansen, Body Mind Academy og Red Barnet giver mig friheden til at lave det, jeg elsker, hver dag.