Hvorfor skal jeg aflevere mine børn og hvorfor er det andre voksne end mig, der skal have glæden af mine fantastiske unger i dagtimerne?

I kender det sikkert. Spørgsmålet, der sniger sig ind i de stille nattetimer og udfordrer vores liv, hverdag og prioriteringer. Det store spørgsmål, som VIRKELIGT kan give os dårlig samvittighed.

“Hvorfor har jeg ikke mere tid med mine unger?” Dét spørgsmål er ikke nemt at svare på. Svaret, ”fordi, vi skal tjene penge for at leve” giver på mange måder ingen mening. Det er jo ikke logik. Meningen med livet er jo for mange af os netop vores børn. Familien er vores sammenhængskraft – vores identitetsplatform og vores allervigtigste livsprojekt.

Der skal være en mening med mit arbejde

Derfor skal der være mening i det arbejde, jeg laver. Der skal være balance mellem logik og mening. Jeg er ikke en robot, der alene kan finde tilfredsstillelse i de rationelle argumenter. Jeg har brug for, at mit arbejde styrker min identitet og at min arbejdsplads deler værdier med mig. Jeg har brug for voksenkontakten og mine fantastiske kollegaer. Og jeg har brug for, at mit arbejde betyder noget for nogen og kan gøre en forskel.

Derfor arbejder jeg hos Call me. Det er hér, jeg får meget mere end lønnen for et stykke fuldført arbejde. Det er hér, der er brug for både min hjerne og mit hjerte. Jeg får stolthed, grin, gråd, latter, udfordringer, kærlighed, værdier og fremfor alt får jeg muligheden for at få tilfredsstillet min indre ”nødhjælpsarbejder” – jeg bliver glad i låget af mit arbejde.

Call me har taget et modigt valg om at være en formålsdrevet virksomhed. Det skal være en virksomhed, der er rar at arbejde i, og det skal være en virksomhed, som giver noget tilbage til samfundet. Derfor har vi en stærk og involverende kultur, der hedder TRUST, hvor medarbejderne er det allervigtigste, og hvor man tør være sig selv og tør sige noget. Det er en kærlig kultur, hvor indbyrdes respekt, tillid og mangfoldighed er stærke grundpiller. Og på skuldrene af denne kultur står ”TAL ORDENLIGT”.

TAL ORDENTLIGT er dér hvor vi i høj grad udlever vores ønske om at være en virksomhed med et socialt ansvar. TAL ORDENTLIGT  handler om, at vi i alle henseender skal behandle andre med omtanke og respekt – og at vi har et ansvar for hinandens trivsel. TAL ORDENTLIGT er ikke bare en reklamekampagne. Det er et bevidst valg om at bruge størstedelen af marketingbudgettet og tiden på at lave initiativer på skoler, i familien, i sporten og mange andre steder, hvor der er behov for at sætte fokus på trivslen.  Dét giver mening for os.

Mit arbejde bliver derfor relevant på mange måder. Det er en ny og effektiv måde at arbejde med mit fag, marketing, på. Det gør en forskel for andre, og mens der bliver passet godt på mine unger i deres institution og skole, kæmper vi for de børn, der har det rigtigt svært og driver samtidig en sund virksomhed, hvor både medarbejdere og kunder er del af et fællesskab med et hjerte til forskel. Jeg savner stadigt mine unger og forstår ikke helt logikken i at aflevere dem. Men når nu det skal være, så er det skønt at arbejde et sted, der giver mening. Og mine børn får til gengæld en glad mor hjem.

 

Om forfatteren 

Anja Enggaard, Marketing Manager

Jeg er Marketing Manager med verdens bedste arbejde og mor/hustru i verdens bedste familie. Kort sagt, jeg er virkeligt én af de heldigste på Jorden. Jeg lever et liv, hvor mange brikker hver dag skal gå op og hvor min nysgerrighed på nye kulturer, udfordringer, mennesker og oplevelser konstant udfordrer mine 24 timer i døgnet. Mit hjerte bløder for børn og deres ret til et godt liv – derfor føler jeg mig hver dag privilegeret, når jeg som mor overøser mine mirakler med kærlighed og på arbejdet kan kæmpe for børnene gennem TAL ORDENTLIGT.