Nogle dage starter skævt. Det betaler sig at rette op i tide.

Nogle dage starter skævt lige fra vi slår øjnene op. Tæller du til 10 eller lader du din dårlige start på dagen gå ud over dine nærmeste? God tone er afgørende for alles trivsel. Med vores nye kampagne ønsker vi at skabe bevidsthed om, hvordan vi alle har et ansvar for, hvordan vi påvirker andres humør – positivt og negativt.

Vi har lavet fire film, der viser, hvordan vi kan starte en sneboldseffekt af dårlig energi – men heldigvis også en, der fokuserer på det modsatte.

Se filmene og del dem gerne, så vi sammen kan være med til at gøre dagen god for alle – og husk, det starter med dig.

Pssssst. Alle skuespillere er vores egne medarbejdere og deres børn – vi er vilde med dem 🙂  

Se vores 5 ‘Det starter med dig’ kampagne film:
 

 

Vi lever af kommunikation, og vi tror på, at god tone er altafgørende for, at vi trives som mennesker og kan udvikle os. TAL ORDENTLIGT handler om, at vi skal behandle andre med omtanke og respekt – og at vi har et ansvar for hinandens trivsel.

Hensigten bag vores reklamefilm og anden markedsføring er at skabe BEVIDSTHED om, hvordan vores adfærd og kommunikation påvirker andre menneskers trivsel. Hvis vi lader det gå ud over andre, påvirker vi deres humør og trivsel, og højner dermed risikoen for at starte en spiral af hård tone og mistrivsel. Vi tror med andre ord på, at den hårde tone smitter….men det gør den gode heldigvis også.

ANSVAR FORPLIGTER

TAL ORDENTLIGT er ikke bare en reklamekampagne. Igennem næsten 5 år har vi arbejdet seriøst med dette budskab. Vi har gjort det til vores formål og det forpligter. TAL ORDENTLIGT er derfor ikke bare noget vi siger, vi står bag forskellige inititativer på skoler, i familien, i sporten, i musikken og mange andre steder, hvor der er behov for at sætte fokus på trivslen.

SOM KUNDE STØTTER DU OP OM TAL ORDENTLIGT

Er du kunde hos Call me? Så er du også en del af TAL ORDENTLIGT. Ved at du er kunde hos Call me, kan vi lave vores mange trivselsinititaver og sammen med dig gøre en positiv forskel for mange mennesker – tusind tak.

 

Om forfatteren 

Sofie Heilskov, Project Manager

Jeg er et 30 år gammelt kulturprodukt af den moderne verden. En dagligdags filosof med titlen Mor og Cand.mag. i religionssociologi og filosofi. Til daglig er jeg Marketing Project Manager og medansvarlig for Call me’s Tal ordenligt kampagne. Jeg er vild med min datter, kultur, kunst og højtflyvende tanker. Jeg er meget interesseret i samfundets underliggende processer og strukturer og vil nok altid forsøge at ‘ordne verdenssituationen’.