D. 27. december afholdte vi endnu en vellykket MH24 Camp, hvor 65 glade håndboldpiger- og drenge fik 5 timer i selskab med verdens bedste håndboldspiller Mikkel Hansen. De 5 timer blev brugt på håndboldtræning, trivselsøvelser, foredrag fra mobbeforsker Stine Kaplan Jørgensen samt Q&A med Mikkel og Stine. Campens overordnede fokus er trivsel og styrkelse af fællesskaber i sporten.

Campen arrangeres og eksekveres af en gruppe der sammen med Mikkel arbejder frivilligt, for at give deltagerne en oplevelses- og lærerig dag samt for at samle penge ind til foreningen der dermed kan støtte andre anti-mobbeprojekter i sportsklubber.

På campen d. 27. december havde Mikkel flere hjælpetrænere med; hans far Flemming Hansen, barndomsvennen Tobias og Ana Lyø der er håndboldtræner og tidligere landsholdsspiller for Serbien og Holland.

Mikkel, hjælpetrænere og resten af hjælperne fra MH24 Camp

 

Vi har lavet en (hvis vi selv skal sige det) super film fra campen hvor vi taler med deltagerne og deres forældre om mobning og deres oplevelser på campen – alt skal jo ikke handle om Mikkel.

Du kan se filmen her

Call me – TAL ORDENTLIGT er samarbejdspartnere og med i bestyrelsen for MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning. Et samarbejde og fællesskab som vi er utroligt stole af, at være en del af, hvor vi har en fælles mission om at alle børn skal trives og have det godt – også i deres fritidsliv.

Læs baggrunden for MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning her

Om forfatteren 

Nadia Vallys

Jeg er livsnyder og hygger mig med at bruge tid sammen med alle de mennesker jeg holder af. Sætter stor pris på hverdagen og tror på, at det man sender ud i høj grad er det man får igen.
Jeg arbejder til daglig som Marketing Project Manager hos Danmarks bedste mobilselskab, hvor jeg har mulighed for at udvikle mig både fagligt og personligt. Hvor vi hver dag arbejder for, at gøre samfundet lidt bedre gennem vores initiativer og trivselsprojekter.