Anders har besluttet sig for at møde glad på arbejde hver dag, da han vil møde sine 35 medarbejdere med et godt humør.

For Anders er det vigtig med en god start på morgenen, og fokusere på de positive ting og oplevelser.

”Jeg opsøger de ting, der gør mig glad eller sørger for, at jeg får det bedre” – Anders.

 

Som en del af vores nyeste kampagne ‘Det starter med dig’ (Se med hersætter vi fokus på, hvordan nogle af vores egne medarbejdere oplever, hvordan andre menneskers adfærd og tone påvirker dem og andre i deres hverdag. Med kampagnen ønsker vi at skabe bevidsthed om måden, vi behandler hinanden på, og hvordan vores adfærd og tone smitter af på andre menneskers humør og adfærd.  

 

 

 

Om forfatteren 
monsterid

Amer Salem, Videograf

Jeg er manden bag de mange videoproduktioner hos Call me og jeg er vild med det. Jeg elsker at være en del af en virksomhed, der tør at gøre en forskel, og hvor kulturen og vores mange passionerede samarbejdspartnere som eksempelvis Mikkel Hansen, Body Mind Academy og Red Barnet giver mig friheden til at lave det, jeg elsker, hver dag.